Lid worden

Iedere door de bevoegde overheid erkende rijschool of opleidingscentrum (zowel natuurlijke personen als rechtspersonen met het statuut van handelsvennootschap) kan op eenvoudig verzoek lid worden van Federdrive.

Als lid van Federdrive geniet u van tal van voordelen:

Wij geven u een stem

Federdrive behartigt de sectorbelangen van zowel de rijscholen als de opleidings/rijvaardigheidscentra bij alle mogelijke instanties: FOD Mobiliteit, gewestelijke kabinetten voor Mobiliteit, VIAS, VSV, VFV, Febiac, MotorCycle Council (MCC)… Als beroepsfederatie is Federdrive aangesloten bij Unizo en EFA (Europese Federatie Rijscholen).

Word nu lid van Federdrive en u bent steeds vertegenwoordigd!

Samen sterk

Federdrive sluit regelmatig akkoorden af met sectorfondsen en organisaties die enkel voor leden toegankelijk zijn. Door onze sterke vertegenwoordigingsgraad zijn wij dé gesprekspartner om akkoorden af te sluiten waar de leden alleen maar voordelen kunnen uit halen.

Word nu lid van Federdrive en ontdek de sectorale voordelen!

We zijn er voor u

Blijf niet zitten met vragen van juridische, fiscale, sociale of administratieve aard. U kan zich altijd per mail of telefonisch wenden tot het secretariaat van Federdrive. Indien nodig wordt uw vraag voorgelegd aan onze gespecialiseerde partners (UNIZO, Partena Professional…).

Word nu lid van Federdrive en krijg antwoord op uw vragen!

Korting op bijscholingen

Federdrive organiseert op regelmatige basis bijscholingen die stuk voor stuk gegeven worden door professionals. Deze bijscholingen richten zich zowel tot rijschoollesgevers als -directeurs, en gaan van wetgeving tot de verdere ontwikkeling van persoonlijke en praktische vaardigheden.

Word nu lid van Federdrive en krijg korting bij iedere inschrijving!

Info binnen handbereik

Op het intranet van Federdrive vindt u een schat aan informatie. Zoeken naar een arbeidsovereenkomst, modelcontract of omzendbrief behoort definitief tot het verleden!

Word nu lid van Federdrive en krijg uw persoonlijke login en paswoord!

Ontmoet elkaar

Federdrive organiseert regelmatig activiteiten waar de leden elkaar op een informele manier kunnen ontmoeten, wat de goede verstandhouding tussen de leden onderling alleen maar bevordert. Zijn er toch onderlinge geschillen bemiddelt Federdrive via een verzoeningsdienst.

Word nu lid van Federdrive en leer de sector van binnenuit kennen!

Lid worden

Wil u graag lid worden van Federdrive, of meer informatie over een lidmaatschap ontvangen?

Contacteer ons via mail info@federdrive.be of vul het formulier in. We nemen snel contact met u op.